ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!

ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!

ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!

امروز در دنا ایران می خوایم به بحث پارک کردن خودروها جلوی درب مدرسه‌ها بپردازیم. چیزی که به خصوص در شهرهای بزرگ بیشتر به چشم میاد و باعث اذیت و آزار بسیاری از مردم میشه. عکس‌های زیر نمونه ای از این شلوغی‌ها و پارک کردن دوبله و سوبله جلوی درب مدارس هست که در ادامه بیشتر با هم بررسی می‌کنیم.

ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!

ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!

چرا؟

سوالی که پیش میاد و درمطالب قبلی دنا ایران هم بهش اشاره کردیم این هست که چرا و واقعا چرا ما باید دقیقا جلوی مکانی که کار داریم توقف کنیم؟! و اصلا به این موضوع توجهی نداشته باشیم که این توقف ما چه عواقبی رو برای سایرین به وجود میاره.

این مطلب در مورد والدینی هست که فرزندانشون رو به مدرسه و میبرن و از مدرسه بر میگردونن و البته در بسیاری اوقات سرویس های مدارس رو هم شامل میشه.

اون پدر و مادری که با پارک دوبل و سوبل خودش جلوی مدرسه برای آوردن قندعسلش به خونه انجام میده، می‌دونه باعث چه ترافیکی میشه؟

میدونه که چقدر زمان بقیه رو توی اون ترافیک از بین میبره و اعصابشون رو خورد می‌کنه؟ میدونه تو همین ترافیک ممکنه آمبولانس، آتش نشانی و … هم باشه؟!

در بسیاری اوقات میدونه چقدر اون راننده ای که به درستی درجایگار پارک خیابان خودرو خودش رو پارک کرده چقدر باید منتظر بمونه تا خودروی دوبل و سوبل پارک شده، ماشینشون رو بردارن تا بتونه بره؟

اصلا کلا چنین افرادی فکر هم می کنند؟!

عصبانی‌ترین مردم جهان!

حس نمی کنید یکی از دلایلی که جزو عصبانی‌ترین مردم جهان هستیم، رفتار خودمون هست؟

وقتی شما می بینید یک عده با خودخواهی دوبله و سوبله پارک کردند و باعث ایجاد ترافیک در خیابون میشن، حتی صبورترین فرد هم که باشید اعصابتون اذیت میشه و این ناراحتی یک جایدیگه در خیابان یا حتی در منزل خودش رو نشون میده.

کاش، کاش و ای کاش کمی درکمون در این زمینه های بیشتر میشد و اینقدر خودخواه نمی‌بودیم. الان فلسفه بسیاری از این افراد این هست که چون بقیه این کار رو انجام میدن، منم انجام میدم. به عبارتی چون بقیه درک و شعور کافی ندارند، پس من هم باید کم شعور باشم!

چنین پدر و مادرهایی، خروجی فرزندشون قرار هست چی بشه؟ به عبارتی می خوان چه چیزی رو در قالب یک فرزند تحویل جامعه بدن؟

بچه این رفتارها رو از والدینش می بینه و الگو می‌گیره و در آینده همون موارد رو انجام میده و این دومینو تا زمانی که کسی خودش رو اصلاح نکنه ادامه خواهد داشت!

تقصیر حکومت هست

متاسفانه یاد گرفتیم تا رفتار اشتباهی ازمون رو بهمون میگن، اون رو به دولت و حکومت ربط میدیم!

اول اینکه در هیچ کجای جهان نمیان کنار مدرسه ها پارکینگ طبقانی بسازند تا شما بتونید برید داخلش و فرزندتون رو بزارید. بر فرض محال بسازند هم با روحیه ای که مردم ما دارند حاضر سوبله کنار خیابون پارک کنند ولی پول پارکینگ ندن. حالا این موضوع رو بعدا در مطالب آینده راجع بهش بحث خواهیم کرد.

دوم اینکه شما در هر کجای جهان که زندگی می کنید، فکر کنید هیچ زیرساختی وجود نداره و دولت رو در نظر نگیرید، هر کجای جهان، با این دید همیشه سعی کنید خودتون کار درست رو انجام بدید و منتظر نباشید دولت یا مسئولی کار خاصی انجام بده. چون ممکنه هیچ وقت انجام نشه

سوم هم این موضوع ربطی به دولت و حکومت و هیچ چیز دیگه ای نداره و صرفا یک مسئله فرهنگی هست و نیاز داره تا تفکر و شعور ما رشد کنه.

پس لطفا

تنبلی و خودخواهی رو کنار بگذارید

پدر و مادر عزیزی که می خواید فرزندتون رو به مدرسه ببرید یا اون رو از مدرسه برگردونید خونه، همیشه 50-100 متر پایین‌تر، بالاتر جا برای پارک خودرو هست، ماشین رو پارک کنید، برید درب مدرسه، دست فرزندتون رو بگیرید و بیارید و سوار ماشینش کنید و برید خونه.

فرزند شما میره مدرسه تا از لحاظ فرهنگ و شعوری رشد کنه، با رفتارهای غلطتون، خرابشون نکنید.

یک نگاهی گذرا به نسل جدید که کنیم، آیینه رفتارهای غلط خانواده‌ها رو می‌بینیم. بگذرین و دیگه اینجا بحث جامعه شناسی نکنیم.

به عنوان حرف آخر همیشه سعی کنید 6-7 جای پارک جلوی مدارس رو برای سرویس ها خالی بگذارید.

امیدوارم روزی برسه که این رفتارها رو در جامعه کنار بگذاریم و همه با هم از رفتار و فرهنگ خوب و غنیمون، لذت ببریم.

ما فرهنگ 2500 ساله نداریم. بلکه 2500 سال پیش مردمان با فرهنگی داشتیم که الان هم می تونیم با اصلاح رفتارهامون به همون سمت حرکت کنیم.

اگر در رابطه با این موضوع نظری دارید لطفا در کامنت ها مطرح کنید

یک پاسخ به “ترافیک درب مدرسه ها، حاصل والدین کم شعور!”

  1. واقعا حرف درستیه و قابل تامل
    ** ما فرهنگ 2500 ساله نداریم. بلکه 2500 سال پیش مردمان با فرهنگی داشتیم **

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *